GG-IT
Geuzenweg 138
1221 BW Hilversum
Tel: 06-81330427
E-mail: info@gg-it.nl

Over GG-IT

 Waar komt de naam GG-IT eigenlijk vandaan?
GG zijn de beginletters van de achternamen van mjizelf en mijn vrouw en zij heeft GG in het verleden vaak als Nickname gebruikt. Plak daar vervolgens mijn passie en hobby IT achter en voilà!

Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij één werkgever en daarvoor aan verschillende
detacheringsprojecten te hebben gewerkt, was het tijd om iets te gaan doen wat al jaren mijn hobby is.
Er is mij al zo vaak gevraagd waarom ik niet voor mezelf ging beginnen.
Ik vind het leuk om mensen te voorzien van persoonlijke begeleiding op het gebied van IT, vandaar de keuze om me te richten op ZZP'ers en particulieren.
Het is een uitdaging om mensen in simpele termen (Jip-en-Janneketaal) uit te leggen hoe iets nu werkt of hoe men iets moet doen. Een uitdaging die ik graag aanga.

Naast GG-IT ben ik ook vrijwilliger bij de bewonersvereniging in ons buurthuis.
Buiten de noodzakelijke maandelijkse vergaderingen, organiseren we diverse activiteiten.
Momenteel beheer ik samen met nog twee andere vrijwilligers de facebookpagina en het buurtforum van de bewonersvereniging.

Eenvoud en positiviteit zijn mijn drijfveren. Vandaar dat deze website in HTML met CSS is gebouwd, zonder strakke flashanimaties of langzaam ladende pagina's. Gewoon snel en simpel, zoals bij GG-IT ook de bedoeling is.

GG-IT zal vanuit huis werken, echter is het kantoor aan huis nog in de opbouwfase waardoor ik momenteel alleen via een mobiel nummer bereikbaar ben. Uiteraard kunt u ook via sms, Whatsapp en/of e-mail contact met ons opnemen, of gebruik het contactformulier. E-mail heeft de voorkeur, tenzij het offsite (telefonische) hulp betreft.